Bekleidung Günstig Online
Valutaer:

 

Forsendelse & ReturForsendelsespolitik

Forsendelsesoplysninger

 Ordrer leveres fra mandag til fredag ​​mellem kl. 9.00 og 17.00. Da hver ordre er unik, vil forsendelsesomkostningerne variere afhængigt af størrelse, vægt og destination for dine valgte varer. For de sidste øjebliksopkøb er ekspreslevering tilgængelig for de fleste destinationer, og samme dag leveres levering i udvalgte byer.

Dette betyder, at du kan købe flere stykker fra flere steder til et fragtgebyr. Beløbet for Flat Shipping Fee er baseret på den laveste pris forsendelsesmulighed til rådighed for varen i din bestilling, som rejser længst for at nå dig.

Alle relevante leveringsmuligheder til din bestilling og til din destination vil blive vist ved kassen.

Forsendelsestider:

DHL EXPRESS: Det meste af Europa og USA: Levering inden for 2-4 dage Resten af ​​verden: Levering inden for 3-7 dage

UPS STANDARD: Kun tilgængelig i Europa: Levering inden for 5-7 dage

UPS EXPRESS SAVER: Det meste af Europa og USA: Levering inden for 2-4 dage Resten af ​​verden: Levering inden for 3-7 dage

Husk at vores forsendelsestider kun skal bruges som vejledning og er baseret på afsendelsestidspunktet. Farfetch kan ikke tage ansvar for fortoldningsforsinkelser eller mislykket betalingsgodkendelse, selv om vi vil forsøge at minimere eventuelle forsinkelser.

Returpolitik

Returnerede varer skal overholde vores afkastpolitik:

    Varer skal returneres ukorrekt, ubeskadiget og ubrugt, med alle mærker fastgjort og den originale emballage inkluderet.

    Fodtøj og tilbehør skal returneres med de originale mærkebokse og støvposer, hvor de leveres, og placeres i en beskyttende yderkasse til forsendelse.

    Når du prøver på fodtøj, skal du passe på ikke at markere sålerne eller beskadige skoboksen.

    Hvis en vare har et Farfetch-sikkerhedsmærke eller et mærke-mærke, skal det returneres med mærket i dets oprindelige position.

    Skønhed og kosmetiske produkter skal returneres uåbnet og ubrugt, med forseglingen af ​​emballagen stadig intakt.

    Hosiery, undertøj og badetøj skal returneres med de vedhæftede hygiejneforseglinger og i uåbnet og ubeskadiget produktemballage, hvor det er relevant.

    Undertøj og badetøj må kun prøves på dine egne undertøj. Vi accepterer ikke returneringer, der er blevet slidt eller er snavset.

Vær forsigtig, når du prøver på dine indkøb og returnerer dem i samme stand, som du har modtaget dem. Eventuelle afkast, der ikke overholder vores politik, accepteres ikke.Rstitutioner

Når din retur er modtaget og accepteret af vores partner, vil din refusion blive gennemført via den oprindelige betalingsmetode, eksklusive leveringsomkostningerne. Vi holder dig opdateret hvert trin i vejen. Du kan følge retur af din pakke med vores transportør ved hjælp af sporingsnummeret på din returretiket, eller du kan kontrollere statusen i Min konto under 'Ordrer og returneringer'.

Hvis du vælger, kan vi udstede din refusion som Farfetch-kredit; Beløbet vil ubesværet finde ved kassen næste gang du handler hos os. Fejlede ting

Det er vores mål at hver vare kommer i god stand, og vi håber, at du altid er begejstret for dit køb. Hvis du modtager en vare i en defekt eller beskadiget tilstand, eller hvis den ikke stemmer overens med beskrivelsen på webstedet, bedes du venligst rådgive kundeservice så hurtigt som muligt. Hvor det er muligt, vil vi sørge for, at en ny udskiftning sendes til dig eller et retur for en fuldstændig refusion af den defekte vare.

Tilbage